CSȘ Gura Humorului a câștigat la București și nu mai are cum să piardă titlul de campioană a României

354

Echipa de rugby juniori sub 17 ani a Clubului este la trei etape de câștigarea unui nou titlu de campioană a României, după cele câștigate în ultimele două sezoane la juniori sub 15 și 16 ani. În etapa cu numărul 15 din Campionatul Național, elevii antrenorului Andrei Varvaroi au reușit să se impună pe terenul uneia din contracandidatele la locul I, C.N.A.V – CS Dinamo București, cu scorul de 15 – 8. Gazdele au reușit un eseu netransformat, iar până la pauză, humorenii au egalat cu un eseu al lui Bandol și au condus cu 8 – 5 după o lovitură de pedeapsă transformată la bețe de la aproximativ 40 de metri. CSȘ Gura Humorului și-a mărit avantajul în prima fază a reprizei secunde, când a recuperat mingea după repunere prin Gârda şi când, după mai multe pase succesive, Sidpu a marcat eseul, transformarea fiind fructificată de Conache.

„A fost un joc destul de slab pentru echipa noastră, care a greșit mult, probabil și sub presiunea rezultatului, meciul fiind decisiv pentru titlul de campioni naționali. Până la urmă este bine că reușim să câștigăm și când jucăm modest și cel mai important că suntem în fața unui nou titlu de campioni ai României”, a explicat antrenorul humorenilor, Andrei Varvaroi.

CSȘ Gura Humorului a început partida de la București în formula: Davidoiu, Vasilovici, Bârsan, Cătună (căpitan), Tucacliuc, Limbpsu, Cojocariu, Sidău, Gârda, Conache, Antonesi, Nichitean, Cioltan, Barău și Bandol. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren și Legean și Mureșan, pe bancă fiind și Floriștean, Mircea și Alexandru Ursache, Bivol, Cuciureanu și Daraban.

Din acest campionat mai sunt de disputat 3 etape, iar humorenii mai au două partide, acasă cu Baia Mare și la Cleopatra Mamaia, iar în ultima vor sta. Chiar dacă pierd ambele partide, elevii lui Andrei Varvaroi nu mai au cum să rateze titlul de campioni naționali și asta deoarece au un avans de 17 puncte față de locul II și 21 de puncte față de locurile III și IV, unde se află două echipe ce mai au trei meciuri de disputat și pot să facă maxim 15 puncte.   

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

DISTRIBUIȚI