CSȘ Gura Humorului a terminat sezonul cu victorii pe linie şi a câştigat al treilea titlu naţional consecutiv

364

Echipa de rugby juniori sub 17 ani a Clubului Sportiv Școlar din Gura Humorului a încheiat pentru al doilea an Campionatul Naţional cu victorii pe linie. Mai mult, elevii pregătiţi de antrenorul Andrei Varvaroi au câştigat pentru al treilea an consecutiv titlul de campioni ai României, după cele de la juniori sub 15 şi 16 ani. În ultimul meci al sezonului pentru humoreni, penultimul din sezonul regulat, CSȘ Gura Humorului s-a impus la CS Cleopatra Mamaia cu scorul de 17 – 5. Partida a fost una în care ambele echipe au făcut risipă de energie, în limita fair-play-ului, şi în care gazdele au început mai bine pe pachetul de înaintare, dar humorenii au rezistat atacurilor. CSȘ Gura Humorului a ajuns de mai multe ori în 22-ul advers şi după un atac prelungit a reuşit primul eseu prin Tucaliuc, transformarea fiind fructificată de Conache. Până la pauză, elevii lui Andrei Varvaroi au mai reuşit un eseu prin Conache, după un balon de urmărire şi o acţiune proprie a lui Tucaliuc, gazdele punctând şi ei pe final un eseu netransformat, scor 12 – 5. Partea a doua a fost la fel de spectaculoasă, cu Gura Humorului care s-a apărat, dar care a reuşit un nou eseu în debutul reprizei secunde prin acelaşi Tucaliuc, transformarea fiind ratată. În ultima fază, Conache putea să aducă al patrulea eseu, dar a încercat să puncteze spectaculos şi a scăpat balonul în terenul de ţintă, scor final 17 – 5.

„A fost un sezon interesant, în care am început mai greu, cu jocuri mai echilibrate, dar cu un retur în care echipa a jucat mult mai frumos şi eficient. Ne bucurăm c-am reuşit pentru al treilea an consecutiv să câştigăm titlul naţional cu această generaţie şi pentru al doilea an să fim invincibili în Campionatul Naţional. Mulţumim celor care ne-au fost alături şi fără de care nu puteam să realizăm această performanţă: DHL România, BCR România, Fundaţia Te Aud România, Colegiul <Alexandru cel Bun> din Gura Humorului, sportivilor care au muncit la antrenamente şi-n teren, părinţilor care i-au înţeles şi i-au ajutat, dar şi domnilor George Straton şi George Dragomirescu, al căror ajutor s-a simţit mai ales în retur”, a explicat antrenorul humorenilor, Andrei Varvaroi.

CSȘ Gura Humorului a început partida de la Mamaia în formula: Alexandru George Davidoiu, Sebastian Vasilovici, Irinel Sebastian Legean, Ilie Marian Cătună, Alexandru, Alex Limbosu,  Andrei Mureşan, Vlăduţ Iulian Sidău, Alexandru Gîrda, Alin Conache, Mihnea Alexandru Barău,  Ciprian Ioan Nichitean, Ioan Antonesi, Dumitru Robert Cioltan şi Alexandru Nicolae Bandol. În teren au mai intrat:  Alexandru Vasile Buhăiescu, Ionuţ Răzvan Bîrsan, Marian Andrei Floriştean, Adrian Ionuţ Cojocariu, Mircea Ursache, Mihai Cristian Daraban, Gabriel Bivol şi Alexandru   Ursache.   

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

DISTRIBUIȚI