Inceput de vacanta cu medalii pentru JUDO-ul Humorean

454

Municipiul Arad a fost gazda Finalei C.N. de Judo U-13 M+F individual si pe echipe, peste 370 de sportivi reprezentand cele opt euroregiuni disputandu-si medaliile puse in joc.
Pe parcursul a doua zile de competitie (28-30.06.2013) spectatorii au aplaudat sute de executii tehnice spectaculoase, au apreciat dorinta cu care micutii sportivi si-au aparat sansele si au luptat pentru a accede pe podium.

Dupa prima zi de concurs, delegatia humoreana a punctat cu o medalie de aur la categoria 42 kg masculine,medalie cucerita in mod categoric de catre Luis Horga, elev la Sc.Gimnaziala Berchisesti, pregatit de catre prof. Mihai Pascal.
La feminine, sportivele Valica Ana, categoria 29 kg si Sincari Parascuta, categoria 44 kg, au cucerit medaliile de bronz la categoriile respective.
Sportivele,pregatite de prof. Mihail Ciocoiu sunt eleve la C.S.E.I. ”Sf.Andrei” Gura Humorului.
Ziua de 30 iunie a adus pe tatami echipele representative ale euroregiunilor pentru desemnarea campioanelor.La masculine, in echipa euroregiuni 8 (nord –est) Luis Horga a avut o evolutie de exceptie,contribuind la clasarea pe locul II si cucerirea medaliei de argint.
La feminine cele doua eleve ale prof.Mihail Ciocoiu selectionate in echipa euroregiuni,respective Sincari Parascuta si Adina Roman au castigat prin ippon meciurile cu adevresarii directi dar nu au beneficiat de sprijinul colegelor de echipa,fapt pentru care nu au urcat pe podium.
Prima parte a sezonului competitional 2013 aduce sectiei de judo a C.S.S. Gura Humorului 3 medalii de aur,4 de argint si 4 de bronz la individual sip e echipe,performanta care situeaza clubul humorean in elita judo-ului romanesc.

Prof.Mihai Pascal
Prof.Ciocoiu Mihail

DISTRIBUIȚI