Primăria comunei Berchişeşti organizează ediţia a IX-a a Turneului de mini-rugby „Viorel Lucaci

552

Primăria comunei Berchişeşti, în colaborare cu Federația Română de Rugby, Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Direcția de Dezvoltare Moldova Nord și „Te Aud România” organizează duminică, 19 septembrie a.c., ediția a IX-a a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, eveniment tradiţional pentru localitatea noastră şi pentru sportul sucevean.

Acest turneu de amploare naţională are drept scop promovarea tinerilor sportivi din Berchişeşti şi din toată Bucovina, care au avut rezultate remarcabile în competiţiile naţionale şi internaţionale, la discipline sportive precum rugby, judo sau canotaj. La această ediţie vor participa echipe de mini-rugby din categoriile de vârstă 8, 10, 12 şi 14 ani, atât din județul Suceava, cât și din toată Moldova.

Cel care dă numele turneului, Viorel Lucaci, căpitanul echipei Steaua Bucureşti, sportiv născut şi crescut în Berchişeşti, a făcut cinste comunei noastre în ţară şi peste hotare.

La ediţia din 2016 a turneului, Viorel Lucaci a primit distincţia de „Cetăţean de Onoare” al comunei Berchişeşti, în semn de respect faţă de activitatea sportivă a acestuia, el fiind şi component al echipei naţionale de Rugby a României.

Reuşitele sportive ale lui Viorel Lucaci demonstrează că prin muncă, devotament şi profesionalism poţi să ajungi în vârful oricărei ierarhii sportive, indiferent de unde porneşti.

Sunt mândră că performanţele rugbystului nostru sunt îmbrăţişate de tot mai mulţi copii şi tineri din Berchişeşti!

Ediţia a IX-a a Turneului de rugby „Viorel Lucaci” va avea loc duminică, începând cu ora 11.00, pe terenul sportiv al Complexului Turistic „Comoara Bucovinei” din satul Corlata.

Sursa foto + text: stiridinbucovina.ro

DISTRIBUIȚI