Toamna rodnica pentru JODO-ul Humorean

535

CLUBUL SPORTIV ŞCOLAR GURA HUMORULUI

Ultima săptămână din luna septembrie a adus patru medalii pentru sportivii secţiei de judo a CSŞ Gura Humorului cât şi două locuri V în finala Campionatului Naţional de judo NE-WAZA ce s-a desfăşurat în zilele de 28-30.09.2012 la Bacău.

Sala de atletism din localitate a fost neîncăpătoare,peste 600 de mici judoka luptând pe patru suprafeţe pentru a cucerii medaliile de campioni.

Competiţia a fost organizată pentru sportivi judoka de la categoriile de vârstă U-11, U-13, U-15 şi după peste 10 ore de concurs au fost desemnaţi cei mai buni.

Pentru delegaţia humoreană satisfacţia a fost mare deoarece pe podium au urcat:Gabriela Bejenariu- medalie de argint la categoria +57 kg U-15,Gabriela ratând medalia de aur ca urmare a accidentării în finală.

La categoria 38 kg U-13 Luis Horga a cucerit de asemenea medalia de argint după ce a disputat 6 întâlniri, la această categorie fiind înscrişi 40 sportivi iar la 30 kg U-13 din 28 sportivi participanţi Leică Şerban a cucerit medalia de bronz,după cve în recalificări a câştigat 4 meciuri.

La categoria +42 kg U-11 Iacob Eric a cucerit de asemenea medalia de bronz după un parcurs încurajator.Pe locul V s-au clasat Lorintz Mihai la categoria 30 kg U-13,Şincariu Mariana 40 kg U-15 şi Niculiţă Ilie 27 kg U-11.

Competiţia finală a reprezentat un moment de evaluare a pregătirii tehnico-tactice a micilor judoka în lupta la sol, reprezentând de asemenea  un prilej de evaluare a nivelului de pregătire în perspectiva anului competiţional 2013.

Sportivii humoreni au fost printre protagoniştii finalei, demonstrând faptul că şcoala de judo humoreană este de calitate şi asigură condiţii optime de pregătire tehnico-tactică şi fizică pentru sportivii legitimaţi.

Prof.Pascal Mihai

Prof.Ciocoiu Mihail

DISTRIBUIȚI